Vägen till god hälsa

Det är ju helt fantastiskt alla underbara människor att reaktionerna på ett inlägg som jag skrev häromsistens har blivit helt enorma. Det är till 99 % positiva reaktioner som jag har fått och aldrig hade jag väl kunnat ana att det där inlägget som handlade om den kostrådgivning uppe i Kiruna som jag har fått, skulle mynna ut i en överfull mailinkorg med massor av frågor som jag tyvärr inte har möjlighet att besvara personligen. Hälsokraft Kiruna har gett mig en nystart i mitt liv och det var ju om detta jag berättade för er kära läsare. Nu förstod jag att det var många av er som gärna ville veta mer om Hälsokraft Kiruna och om vad de kan hjälpa till med så då tänker jag så här; gå in på deras hemsida. Jag vill gärna underlätta och göra det enkelt för alla er alla fina läsare så här i texten finns det en länk som du kan klicka på. Lätt som en plätt och så hoppas jag att du ska finna svar på dina frågor. Den här kostrådgivningen som jag har fått och nu följer i mitt dagliga liv har renderat i minus 8 kilo enligt vågen. Så här är det; jag väger mig varje torsdagsmorgon och jag är så stolt över mig själv över att jag har lyckats med den här viktminskningen. Det har jag att tacka Hälsokraft Kiruna för. När jag var där senast passade jag också på att köpa en laddning D-vitaminer för det kan behövas här uppe i Norrbotten under den här årstiden. Jag unnar mig fortfarande en del av livets goda, men med måtta och bara någon gång ibland. Det är en av de saker som jag fått lära mig genom den här kostrådgivningen som är så bra här i Kiruna.